Fashionbox

Dit is jullie vast niet ontgaan, de Fashionbox. Als je net zoals mij allerlei fashion-updates volgt is deze je niet ontgaan! Er is namelijk een Fashionbox gelanceerd. Je kunt al raden wat er allemaal in de Fashionbox zit: de box zit vol fashion en beauty verrassingen! Deze kun je bestellen via hun site. En dan zul je vanaf Augustus 2012 maandelijks een Fashionbox ontvangen.

Iedere maand ontvang je weer iets anders want er zit steeds weer wat anders in de Fashionbox. De box word met allemaal zorg samengesteld door fashion-&beauty experts. Er kunnen huidverzorgingsproducten in zitten of make-up, accessoires, sieraden, magazines en cadeaubonnen. Totaal krijg je 6 luxemusthaves voor een klein bedrag en dan ook wel iedere maand! Welke vrouw wil dit nou niet hebben? 

“Zelf heb ik de Fashionbox al besteld. Ik ben erg benieuwd naar de eerste editie van Fashionbox en wat het allemaal heeft te bieden!” 

De site van Fashionbox (http://www.fashionbox.nl/) ziet er erg professioneel uit alleen vind ik de manier waarop je je moet inschrijven wat minder. Maar misschien dat dit in de loop der tijd zal veranderen wie weet? Het fijne aan Fashionbox is dat je het maandelijks kunt opzeggen.  

Deze vorm van subscribtion commerce is vanuit Amerika overgewaaid naar Nederland. In Amerika is het al een erg groot succes dus nu is het tijd om Nederland ook te overtuigen met dit succesvolle concept. Twee jonge internet ondernemers hebben al ervaring in de combinatie van fashion en online en samen hebben ze besloten om die concept uit te werken.

Onder de eerste 100 aanmeldingen wordt wordt een gratis jaarabonnement verloot en via Facebook kunnen de fans kans maken op een XXL Fashionbox.

Advertenties

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: