A Little Story

ABOUT ME

Ik bedacht me dat ik nog geen pagina had waar ik mezelf voor heb gesteld. Dit leek me nu het perfecte moment, om er een te maken! Ik kan me namelijk even niet meer concentreren op mijn werk.

Lieve mensen die dit lezen,
Ik zal jullie een aantal dingen vertellen over mezelf. Ik ben een meisje van Chinese afkomst, al voel ik mezelf niet eens Chinees maar puur een Limburgse meid! Ik zit vol met humor en goed gevoel voor mode. Ik zit namelijk niet voor niets op een mode opleiding in Eindhoven. Ik moet zeggen ik heb een erg apart leven moet ik je zeggen…
Ik heb namelijk twee families erg apart. Nee mijn ouders zijn niet gescheiden, maar ik woon al jaren bij een pleeggezin (wel heb ik nog contact met mijn biologisch gezin). Het enige is wel dat ik met mijn pleeggezin een betere band heb dan met mijn biologisch gezin. Alles verloopt normaal. Maar mijn alvleesklier dacht daar in 2008 anders over. Hij was lui en dacht ik stop er mee… Hij is al een tijdje op vakantie en is dus niet meer thuis (?) hij is al vanaf 2008 niet meer actief. Maar wie weet is hij een winterslaap aan het houden, dat kan… Want ze hebben ontdekt dat bij mensen met diabetes type 1 de alvleesklier nog wel bepaalde bèta-cellen heeft (of iets in die moeilijke vaktermen) maar die zijn lui en werken niet meer. Maar eerder dachten ze altijd dat mensen met diabetes type 1 deze cellen helemaal niet meer hadden! Dus er is nog een sprankellingetje hoop voor mij (en ook voor velen anderen met diabetes type 1).
Ik ben nu wel uitgepraat, ik hoop dat jullie nu een stukje dichterbij mijn leven zijn gekomen.
 
xoxo
Advertenties

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: